Cambrils que bé que et prova!

Cambrils activa tots els teus sentits. Vine, respira fondo i relaxa’t, podràs gaudir d’un entorn que convida a l’activitat a l’aire lliure i que t’aporta benestar i salut. T’esperem a Cambrils per gaudir de l’esport i la natura en qualsevol època de l’any i per cultivar els hàbits de vida saludables.
Cambrils és un municipi reconegut amb la certificació de Turisme Esportiu,  especialitzat en el cicloturisme, vela, futbol i atletisme. Així, esdevé un referent a la Costa Daurada per la seva oferta de lleure, sol i platja, gastronomia, natura i propostes esportives i saludables especialitzades i adreçades als esportistes de tots els nivells.

Cambrils és una destinació ideal per a les teves vacances ciclistes
Cambrils Cycling Paradise

Altres propostes esportives, a més dels quilòmetres de rutes ciclistes des de Cambrils i els quilòmetres de carril bici per recórrer el nostre litoral, són les rutes pels camins del terme, per caminar o practicar la marxa nòrdica. I a més de la pràctica esportiva, Cambrils t’aporta salut i benestar, perquè aquí desconnectaràs i a les platges nedaràs o et relaxaràs passejant, podràs fer banys de sol o practicar el ioga; els sons del mar, de les ones en trencar, les gavines, les olors que sentiràs, tot t’ajudarà a meditar, a relaxar-te en qualsevol estació de l’any i aportar a la teva salut mental. I no oblidem una altra part important del nostre benestar, l’alimentació i la saludable dieta  mediterrània que a Cambrils està assegurada amb els productes de la terra i el mar, el nostre reconegut Oli d’Oliva Verge Extra D.O Siurana, les verdures i fruites del Cambrils agrícola, els fruits secs líders a la nostra comarca, el peix de la llotja que trobaràs a les peixateries i la cuina elaborada als restaurants de Cambrils amb llarga tradició i reconeixement.

logo-turisme esportiu
Aquest Segell indica que els allotjaments i serveis de Cambrils que el presenten estan certificats per l’Agència Catalana de Turisme com a especialitzats en turisme esportiu; de manera que es garanteixen uns serveis especialment adaptats a les particulars necessitats dels turistes motivats per la pràctica esportiva de la vela, el ciclisme, el futbol i l’atletisme.
logo-bike
Aquest Segell indica que aquests allotjaments i serveis de Cambrils que el presenten estan certificats per l’Agència Catalana de Turisme com a especialitzats en Cicloturisme, de manera que es garanteixen uns serveis especialment adaptats a les particulars necessitats dels cicloturistes amateurs i professionals.

Què fer

Entrenament de bàsquet al costat del mar

(0)

Lloguer de Caiac

(0)

Ruta familiar pels parcs infantils de Cambrils

(0)

Bateig de Submarinisme

(0)

Sortida Pesca de la Tonyina

(0)

Lloguer Embarcacions de Pesca

(0)

Lloguer Paddle Surf

(0)

Cycling Holidays Pepita Bandert Apartments

(0)

Cycling Holidays Hotel Mas Gallau

(0)

Carrils Bici a Cambrils

(0)

Vacances Cicloturistes Hotel Sol Port

(0)

Vacances Hotel&Bici Mònica Hotel

(0)

Cycling Holidays Estival Centurión

(0)

6 Dies Training Camp RODABIKE Cycling&Coffee + Hotel Sol Port Cambrils

(0)

Training Camp Hotel Mònica

(0)

LLOGUER DE VAIXELLS sense titulació

(0)

LLOGUER DE VAIXELLS amb titulació

(0)

Escapada Sobre Rodes Mònica Hotel

(0)

Cursos de Vela Lleugera Club Nàutic Cambrils

(0)

SORTIDES DE PESCA

(0)

Navega en Família

(0)

CAIAC DE MAR curs

(0)

Cursos de Windsurf

(0)

Parc de Cordes Jumpland

(0)

Lumine Golf Club

(0)

Gaudí Golf Club

(0)

Golf Costa Daurada

(0)

Club de Golf Bonmont

(0)

Agenda esportiva

abril

maig 2024

juny

Més informació

Allotjaments Certificats en Turisme Esportiu