Cambrils que bé que et prova!

Cambrils activa tots els teus sentits. Vine, respira fondo i relaxa’t, podràs gaudir d’un entorn que convida a l’activitat a l’aire lliure i que t’aporta benestar i salut. T’esperem a Cambrils per gaudir de l’esport i la natura en qualsevol època de l’any i per cultivar els hàbits de vida saludables.
Cambrils és un municipi reconegut amb la certificació de Turisme Esportiu,  especialitzat en el cicloturisme, vela, futbol i atletisme. Així, esdevé un referent a la Costa Daurada per la seva oferta de lleure, sol i platja, gastronomia, natura i propostes esportives i saludables especialitzades i adreçades als esportistes de tots els nivells.

Altres propostes esportives, a més dels quilòmetres de rutes ciclistes des de Cambrils i els quilòmetres de carril bici per recórrer el nostre litoral són les rutes pels camins del terme per caminar o practicar la marxa nòrdica. I a més de la pràctica esportiva, Cambrils t’aporta salut i benestar, perquè aquí desconnectaràs i a les platges nedaràs o et relaxaràs passejant, podràs fer banys de sol o practicar el ioga; els sons del mar, de les ones en trencar, les gavines, les olors que sentiràs, tot t’ajudarà a meditar, a relaxar-te en qualsevol estació de l’any i aportar a la teva salut mental. I no oblidem una altra part important del nostre benestar, l’alimentació i la saludable dieta  mediterrània que a Cambrils està assegurada amb els productes de la terra i el mar, el nostre reconegut Oli d’Oliva Verge Extra D.O Siurana, les verdures i fruites del Cambrils agrícola, els fruits secs líders a la nostra comarca, el peix de la llotja que trobaràs a les peixateries i la cuina elaborada als restaurants de Cambrils amb llarga tradició i reconeixement.

logo-turisme esportiu
Aquest Segell indica que els allotjaments i serveis de Cambrils que el presenten estan certificats per l’Agència Catalana de Turisme com a especialitzats en Turisme Esportiu; de manera que es garanteixen uns serveis especialment adaptats a les particulars necessitats dels turistes motivats per la pràctica esportiva de la Vela, el Ciclisme, el futbol i l’Atletisme.
logo-bike
Aquest Segell indica que aquests allotjaments i serveis de Cambrils estan certificats per l’Agència Catalana de Turisme com a especialitzats en Cicloturisme, de manera que es garanteixen uns serveis especialment adaptats a les particulars necessitats dels cicloturistes amateurs i professionals.

Experiències esportives

Escapada Sobre Rodes Mònica Hotel

(0)

Training Camp Estival ElDorado Resort

(0)

Training Camp Hotel Mònica

(0)

6 Dies Training Camp RODABIKE Cycling&Coffee + Hotel Sol Port Cambrils

(0)

Cycling Holidays Estival Centurión

(0)

Vacances Hotel&Bici Mònica Hotel

(0)

Agenda esportiva

desembre

gener 2022

febrer

Informació

Allotjaments certificats en cicloturisme