fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

Ruta familiar pels parcs infantils de Cambrils

Oficina Turisme Cambrils 43850 (0)
Gratis
  • Cicloturisme
  • En família
  • Esportives
  • Parcs Oci

Descripció

Aquesta ruta està pensada per fer en família donat que passa per diferents parcs urbans repartits per tot Cambrils. Així podreu conèixer algunes de les més de 70 àrees de joc que hi ha a Cambrils!!

Aquesta ruta la podeu començar allà on vulgueu de Cambrils i disposeu de tot el temps que necessiteu per fer-la. La distància total de la ruta dependrà de l’itinerari que escolliu per anar d’un parc a un altre.

 Repte i Sorteig

Es farà un sorteig entre les famílies que completeu correctament el repte de fer la Ruta dels Parcs Infantils. El sorteig és d’uns abonaments generals mensuals de l’Àrea d’Esports de Cambrils i de 3 inscripcions a les curses Start Trail de trail running familiars organitzades per Naturetime Events.

Al web de Naturetime Events trobareu tota la informació per poder fer el vostre itinerari, així com el mapa de la ruta i els controls que haureu de trobar per completar el repte. Als controls de pas que trobareu en fer l’itinerari haureu de respondre a unes preguntes molt senzilles per confirmar el vostre pas per tots els controls proposats.


També et pot interessar...

GIMCANA FAMILIAR A CAMBRILS

Anar en bicicleta pels carrils bici de Cambrils

18 - 27 de juny
La Mar de Tapes de Cambrils
Skip to content