fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

SORTIDES DE PESCA

Passeig de Miramar, 43850 Cambrils, Tarragona, España (0)
des de/per persona95
  • Nàutiques

Descripció

Un dia per compartir amb la família i gaudir del mar! Amb aquesta activitat podràs gaudir d’una sortida de pesca i compartir-la amb la família.

Les sortides es realitzen des del Port de Cambrils i tenen una durada de 4 hores.

Durant el viatge només us haureu de preocupar de estar relaxats i atents a la canya, quan piquen es moment d’estirar!
Una experiència increïble que recordareu de les vostres vacances, les captures estan garantides i us les podeu emportar a casa!
Dinar o sopar el peix fresc que vosaltres mateixos heu pescat el mateix matí es deliciós.
No esperis més i reserva ja!


També et pot interessar...

Privat: Pesca Turisme – Germans Bonet

Privat: Pesca Turisme – Gafor

Privat: Pesca Turisme – P. Bomba

Privat: Pesca Turisme – Josep Jan Dos

18 - 27 de juny
La Mar de Tapes de Cambrils
Skip to content