fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net
S

Hotel Estival Eldorado Resort

Carrer Doppler, 1, 43850 Cambrils, Tarragona, España

A l’Hotel Estival ElDorado Resort podràs gaudir de les teves vacances a primera línia de platja, tant si vens en família, parella o amics.
Situat a 1.5 km del Port Pesquer de Cambrils al qual queda unit a través d’un espectacular passeig marítim al costat de la platja.

Podreu gaudir de diferents allotjaments; hotel, Viles i Cortijos.

Els amants de l’esport tenen una àmplia gamma de possibilitant dins del mateix Resort: piscina esportiva, Pàdel, Centre SPA & Gimnàs, Tenis, Ciclisme, i Club Nàutic.

Per als més petits de la família disposem de varis miniclubs adaptats a diferents franges d’edat i amb moltes activitats i una piscina amb parc infantil aquàtic.

La nostra oferta gastronòmica és molt àmplia i variada: Restaurant Buffet, Restaurant Beach Club, Restaurant a la carta Terrace, Pool Bar, Snack Bar, Sport Bar i el nostre “Xiringuito”.

T’esperem!

 

També et pot interessar...

18 - 27 de juny
La Mar de Tapes de Cambrils
Skip to content