+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

Esports a la platja del Regueral Prat d’en Forès

Gratis

Informació

Escacs a la fresca

Activitat gratuïta i oberta a totes les edats,

Gratis

Informació

Entrenament de bàsquet al costat del mar

Classes personalitzades de bàsquet

30*Per persona

Informació

Ioga o Pilates vora el mar

Ioga o Pilates vora el mar

Gratis

Informació

PIRATES A LA VISTA: ESCAPE ROOM A LA PLATJA

Suleyman I el Magnífic vol llançar un atac per tota la Costa Daurada i ha encarregat als seus corsaris que ataquen diferents pobles. Els seus habitants han estat alertats i es disposen a sabotejar els corsaris berberiscos per evitar els assalts. Un grup d’ells s’ha infiltrat a cada campament i disposen de menys d’una hora per robar la patent de cors i la bossa amb els salaris de la tripulació. Addicionalment, poden robar el mapa amb la localització del tresor pirata, només els més ràpids i valents podran evitar l’assalt i fer-se rics!Un escape room outdoor, a la platja, divulgatiu i trencador de mites… Sobreviuràs a l’atac pirata?

15*Per persona

Informació

All Blue Diving

Centre i escola de submarinisme, batejos de mar, cursos, immersions, venda de material, revisió d'equips, assessorament i viatges.

69*Per persona

Informació

Visita al Parc Samà + Tast d’Oli

Al Parc Samà hem desenvolupat aliances amb productes locals d’aliments de qualitat. A l’antic molí de la finca del Parc Samà, s’ha creat el Museu de l’Oli juntament amb una productora d’oli d’oliva cambrilenca, Mas del Miu. Completa la teva visita amb el TAST D’OLI AOVE (4 olis, 3 saboritzats + 1 natural(Mas del Miu) + pa= 6€)

12*Per persona

Informació

Visita al Parc Samà + Pícnic

Al Parc Samà hem desenvolupat aliances amb productes locals d’aliments de qualitat. Et proposem una experiència en què la natura és el teu plat principal. Comprant la nostra caixa pícnic pots degustar-la al bosc on trobaràs taules on degustar la teva cistella. Completa la teva visita amb la cistella de PÍCNIC AMB PRODUCTES LOCALS: ENTREPÀ + PATATES + BEGUDA = 10€ adult, 7€ nen ENTREPÀ + PATATES + BEGUDA + POSTRE (fruita, cafè o gelat) = 12€ adult, 9€ nen

12*Per persona

Informació

Visita al Parc Samà + Tast de Vermut

Al Parc Samà hem desenvolupat aliances amb productes locals d’aliments de qualitat. Als antics cellers de la finca del Parc Samà, s’ubica el Museu del vermut en col·laboració amb els Cellers Yzaguirre. Oferim una experiència basada en l’autenticitat, la sostenibilitat i la posada en valor de productes locals. Completa la teva visita amb el TAST DE VERMUT (vermut amb olives i patates = 5,50€)

12*Per persona

Informació

Curs immersió OPEN WATER DIVER

En el curs per a principiants comencem des de zero. Aquí s’aprèn tot el necessari per poder bussejar al mar a qualsevol part del món. L’ alumne rep un certificat de busseig reconegut internacionalment i sense data de caducitat, que li permet bussejar fins a una profunditat de 18 metres sense necessitat d’ anar acompanyat d’ un instructor. Aquest curs consta de tres fases: 1a FASE. Part teòrica: Explicació teòrica del curs. 2a FASE. Piscina: Exercicis en piscina per aprendre a utilitzar el material. TERCERA FASE. Mar: Pràctica al mar de tot l’ après en la teoria i en la piscina.

350*Per persona

Informació

Snorkel CNC

Descobrim el fons marí del Cavet Amb l’afany de donar a conèixer el magnífic fons marí que tenim a la platja del Cavet, la secció d’Aigües Obertes organitza visites guiades obertes a tothom durant tot l’estiu. Què necessito per participar-hi? Per participar-hi cal dur un mínim de material imprescindible, a banda del banyador: ulleres de busseig (o de natació) i tub d’snorkel.

10*Per persona

Informació

Snorkel Guiat

Una activitat apta per a totes les edats i ideal per compartir-la amb família o amics. Descobreix els nostres fons marins equipat únicament amb unes ulleres i un tub. Fes-ho acompanyat per guies especialistes que et mostraran la vida amagada sota l’aigua. Maravíllate amb la gran biodiversitat que alberguen les nostres aigües sense necessitat d’allunyar-te del litoral ni submergir-te a grans profunditats. Flota, observa i gaudeix.

40*Per persona

Informació


Festival de Música de Cambrils
De l'1 al 10 d'agost de 2024

Festival de Música de Cambrils
Del 1 al 10 de agosto de 2024

Cambrils music festival
From the 1st to the 10th, August 2024

Festival de la musique de Cambrils
Du 1er au 10ème d’août 2024

Ves al contingut