fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

Visita el Parc Samà

Ctra. de Vinyols, Tarragona, España (0)
des de/per persona10
  • En família
  • Parcs Oci
  • Grups
  • Mascotes

Descripció

El Parc Samà

A només cinc quilòmetres de Cambrils, en direcció Montbrió, hi trobem el Parc Samà, parc històric, botànic i zoològic de la Costa Daurada. És un majestuós jardí històric catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional.

Si sou amants dels animals també hi podreu veure aus exòtiques com els guacamais, daines, galls d’indi i faisans empaitant-se al voltant de la cascada. Tots us hi alegrareu la vista.

El parc compta també amb un laberint indià, d’una hectàrea d’extensió, i la visita al museu celler de vi, vermut i oli.

Les 14 hectàrees d’extensió del parc contenen importants records històrics i atresoren a un patrimoni natural, paisatgístic i cultural de primer ordre. Parc Samà  forma part de la Xarxa Europea de Jardins Històrics i dels Itineraris Culturals del Consell d’Europa per ser una mostra original de la jardineria romàntica i modernista única a nivell mundial.

  • Un jardí amb memòria
  • El Modernisme o la lleialtat de l’art a la natura
  • El romanticisme d’un jardí històric
  • El llegat colonial d’un marquesat
  • L’exotisme de Cuba i la passió pels animals

 


També et pot interessar...

Trenet Turístic de Cambrils

18 - 27 de juny
La Mar de Tapes de Cambrils
Skip to content