Llarga tradició i reconeixement culinari de Cambrils

Llarga tradició i reconeixement culinari de Cambrils

Recordo, quan començava en el meu ofici, que sempre que es parlava de cuina a Catalunya sortia el nom de Cambrils” això comentava en Ferran Adrià al pròleg del llibre “Cambrils, el mar, la terra, la taula”.

Cambrils aconsegueix una sòlida reputació com a “lloc on es menja bé” al llarg de tot el segle XX i el consolida fins avui dia. Des de fa dècades,  Cambrils és considerada la Capital Gastronòmica de la Costa Daurada, un reconeixement que ha obtingut gràcies al treball de restauradors, als productes frescos del mar i de la terra i a les delicioses receptes que els cuiners han heretat de la tradició culinària a les cases i abordo de les embarcacions.

A Cambrils tenim la proporció més gran de restaurants de tota la costa catalana, però destaca el fet que a Cambrils podem trobar dos restaurants amb una merescuda Estrella Michelin, sense menystenir a d’altres que són valorats molt positivament en aquesta mateixa guia i reconeguts en altres mitjans de comunicació especialitzats i, sobretot, pels crítics més sibarites, els mateixos clients.

A més, Cambrils compta amb un Institut Escola d’Hoteleria i Turisme, únic a la província, bressol de professionals de la restauració i futurs professionals. A més, l’escola ofereix un menú diari elaborat i servit pels mateixos estudiants amb la supervisió dels mestres, amb reserva de taula només en horari escolar de dilluns a dijous al Tel.  977 792 837.

Enllaça aquí al llistat de restaurants de Cambrils.