Ruta Un Port amb Encant

Quan estàs a Cambrils el temps sembla anar més lentament. Pot ser pel seu port de pescadors on a la tarda s’observa una activitat frenètica, però la resta del dia convida a passejar tranquil·lament fins al Far Vermell o a fotografiar les nostres escultures més conegudes. Pot ser pel seu passeig marítim infinit, pel catamarà tornant a port o per les barques de pesca que semblen pintades a l’horitzó. Pot ser que sigui pels aromes deliciosos que surten de les cuines dels restaurants i que obren boca. O pot ser que sigui una barreja de tot. Per això et convidem a arribar a bon port i deixar que els teus sentits es deixin dur per l’ambient tranquil del municipi.

Punts d’interès:
Confraria de pescadors, Nen pescador, Remendadores, Restaurant Denver, Restaurant Casa Macarrilla 1966, Far Vermell, Creuers Costa Daurada, Pi Rodó.

En aquesta ruta partim del port de pescadors on serem testimonis de com arriben les barques de pesca al port rodejades de gavines a l’espera del peix fresc que tot just arribar donant un encant natural a l’escena. Passejarem entre els carros plens de peix i ens acostarem al Far Vermell per fer unes fotos espectaculars o, fins i tot, pintar el far amb aquest color vermell tan llampant i que contrasta amb el blau del cel. Pel passeig marítim ple de vida amb infinitat de botigues i restaurants, podrem observar els detalls de les dues escultures que tenen relació amb la pesca i la seva gent o, fins i tot podem anar més enllà, fins al Pi Rodó, un lloc sobradament conegut per tots aquells que practiquen el running o la bicicleta.
Els restaurants proposats són el Denver i el Casa Macarrilla 1966, tots dos de cuina marinera amb tocs de modernitat i sobretot amb productes de proximitat i de molta qualitat. Al propietari del Denver el trobareu a la subhasta cada tarda per escollir els productes que necessita al seu restaurant. I la tercera generació dels Macarrilla ha sabut adaptar les receptes que el seu avi pescador cuinava a la barca i que va traslladar al seu restaurant que recorden cada dia amb la preciosa barca amb la qual serveixen els aperitius.
El port de Cambrils és sortida i arribada d’excursions marítimes i de catamarans que us portaran a tota la família durant mig o dia o un dia sencer a oblidar-vos de tota la rutina i a desconnectar completament.