FIRA DEL VI I LA GASTRONOMIA, Cambrils, entrada al país del vi

A l’octubre se celebra a Cambrils la Fira del Vi i la Gastronomia en un marc immillorable com és el Parc del Pescador de Cambrils, un magnífic parc integrat dins del barri mariner del municipi. Amb espais diferenciats i que tenen en comú la cuina i l’enologia.
Durant quatre dies es gaudeix  d’aquest esperat esdeveniment enogastronòmic, cultural i lúdic en un ambient distès i festiu amb showcookings, maridatges, activitats educatives i gastronòmiques i un mercat artesanal.

En aquesta Fira es poden degustar una gran varietat d’excel·lents vins de les diferents denominacions d’origen del territori (DOQ Priorat, D.O Montsant, D.O Tarragona, D.O Terra Alta, D.O Conca de Barberà, D.O Cava, D.O Catalunya y D.O Penedès), on bodegues mariden a la perfecció els seus millors caldos, les tapes i les degustacions gastronòmiques que preparen els restaurants i establiments gastronòmics cambrilencs.

En aquesta Fira del Vi i la Gastronomia, també s’amplia l’oferta lúdica i així amenitzen la Fira del Vi diferents grups de música en directe.

Com a bona destinació familiar que som, també hem preparat una activitat de lleure i cultural pels més petits de la família, així els petits podran passar-s’ho bé amb la cuina i la cultura del vi.

Per a més informació, consulteu el PROGRAMA