Rutes per Cambrils

Cambrils és conegut pel seu passeig marítim que convida a passejar en qualsevol època de l’any. Des de Llevant fins a Ponent el passeig recorre 9 km de tota la línia de costa en pla i és ideal per relaxar-se o divertir-se en bicicleta o corrents, una manera molt saludable de conèixer aquest indret part de Cambrils. Aquest passeig coincideix amb el traçat del GR-92 al seu pas per Cambrils, el sender de gran recorregut del litoral mediterrani que té el seu començament a la frontera amb França. Sabies que rep el nom de 92 perquè el tram català es va acabar amb ocasió dels Jocs Olímpics de Barcelona del 1992?

A l’interior de Cambrils pots descobrir també una xarxa de camins rurals senyalitzats per gaudir a l’aire lliure, fer salut i passar un temps d’oci de la millor manera. Són camins transitables, tant a peu com en bicicleta de muntanya, sense desnivell, alguns asfaltats, altres que transcorren al llarg de rieres ja fa temps sense aigua, però amb molta vegetació, altres passen a la vora dels camps de conreus i altres us portaran fins a indrets amb encant com el Mas dels Teixells o el Parc Samà.

Per fer-te més fàcil la tria dels camins, posem al teu abast diferents opcions:

Demanar un mapa topogràfic “Xarxa de Camins de Cambrils” a l’Oficina de Turisme i fer alguns dels 4 recorreguts suggerits en aquest mapa i descrits per a no perdre’s o fer la ruta seguint els camins que tu mateix tries.

 

Accedir amb el mòbil a aquest enllaç a les Rutes Saludables  on posem al teu abast tresors naturals amagats. Són 5 rutes en digital assequibles per poder fer en família. O pots  accedir a altres opcions també assequibles per a tothom i de turisme actiu, ideals per fer amb bicicletes de gravel, BTT o les rutes per fer distàncies més llargues.

I si la teva passió és el ciclisme, t’ho posem fàcil, a l’Oficina de Turisme et proporcionem un mapa de rutes ciclistes que recorren les carreteres més atractives per l’interior de la Costa Daurada i altres camins de muntanya recomanables per fer amb BTT,  sempre partint des de Cambrils.

 

I si veniu amb la canalla, us recomanem una activitat ideal que segur els encantarà, un repte amb premi! Un itinerari per fer a peu o en bicicleta, al ritme que més us convingui i fent parades als moltíssimis parcs infantils dels que disposa Cambrils.  Teniu tota la informació en aquest enllaç Ruta Familiar pels Parcs Infantils de Cambrils