On menjar amb canalla a Cambrils

Famílies que veniu a passar uns dies de descans a Cambrils o senzillament veniu a gaudir d’un àpat en família, ja sabeu a quin restaurant anireu?

Probablement, ja us n’han recomanat algun o bé ja en coneixeu de primera mà,  perquè viviu a prop de Cambrils i veniu sovint, o bé perquè ja heu vingut de vacances a Cambrils. En tot cas, us suggerim opcions per poder anar amb la canalla, sobretot per la seva ubicació i l’entorn que resulten molt còmodes per anar amb els petits.

A continuació us donarem algunes pistes basant-nos en aquells establiments que estan situats en places i passejos, amb terrasses, sense trànsit de vehicles, restaurants on podreu menjar tranquil·lament mentre la mainada juga fora, no lluny de la vostra vigilància.

Cal buscar la millor opció on tots estiguem a gust.

*Al barri antic situat a 1 km del port de Cambrils hi  trobareu bars i restaurants al llarg de tot el Passeig Albert, a la plaça de la Vila i dins el Parc del Pinaret.

*Al barri mariner a la plaça Mossèn Joan Batalla i carrers de vianants adjacents, a la plaça de l’Església de Sant Pere, a la plaça del Pòsit i dins el Parc del Pescador.

*Al mateix passeig marítim, tant el de Ponent com el de Llevant, també hi descobrireu una gran oferta de restauració a tocar del mar i l’arena de la platja, amb un passeig ampli a ponent per jugar-hi sense cap perill i amb la platja mateixa per jugar en el cas del de llevant. A més, l’oferta s’incrementa de maig a octubre gràcies als xiringuitos de platja que ofereixen propostes variades.

*En el sector de l’Allotjament també podeu dinar els càmpings que tenen restaurants oberts al públic en general, igual que alguns hotels que tenen restaurants amb llarga tradició culinària.

* Per últim, teniu algun restaurant rural, a l’interior del terme de Cambrils.