fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

GYMKANA FAMILIAR A CAMBRILS

Oficina de Turisme de Cambrils 43850 Cambrils (0)
Gratis
  • Vieille ville
  • En famille
  • Port
  • Audioguide
  • Groupes
  • Mascotes

Description

Gymkana Familiar

Us proposem un joc de pistes molt divertit i original per gaudir i redescobrir Cambrils d’una forma molt amena. No es necessita guia, es pot fer en qualsevol  dia i hora, amb les amistats i la família, i està molt orientada a la canalla.

Inspirada en la relació entre vilers i mariners cambrilencs, la història s’inicia quan un vailet obre per casualitat un bagul  oblidat a Cambrils i a dins hi troba una carta que explica que els seus avantpassats van robar un tresor a uns pirates.

Un tresor robat 1 1  Un tresor robat 2

 

 

 

 

 

 

 

 

QR Cambrils 1 QR Cambrils 2

Si voleu saber si realment la història del tresor és veritat, haureu de seguir unes pistes i resoldre els enigmes.

Un cop escanejat el codi, podreu escollir l’idioma i començar a jugar!

El joc s’inicia al barri del port i us portarà fins al barri de la vila.

El temps que es preveu que necessitareu per resoldre totes les pistes és d’un màxim de dues hores, però podeu trigar el que vulgueu.

En finalitza, us esperem a l’Oficina de Turisme per recollir el vostre premi que consta d’entrades al Parc Samà i pel Trenet Turístic.

Què, us animeu a buscar el tresor amagat?


You may also like...

Ruta familiar pels parcs infantils de Cambrils