fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

AQUOPOLIS

Passeig Pau Casals, 65 43481 La Pineda (Vila-seca) (0)
des de/per persona19
  • En família
  • Parcs Oci
  • Grups

Descripció

Parc aquàtic i delfinari Aquopolis Costa Daurada

Aquopolis Costa Daurada, és el parc aquàtic més gran de la zona.

Tenim diferents zones per a totes les edats amb temàtica hawaiana, una àmplia zona verda amb taules de pícnic, 3 piscines (una piscina d’ona) i més de 20 atraccions. A més, el parc compta amb un gran spa exterior de 450 m2 per relaxar-se i una platja amb sorra natural, al costat de zones VIP per fer la vostra estada més exclusiva. Tenim una superfície  de 4.000 m2 especialment per a nens petits.

A més del parc aquàtic, a Aquopolis, els assistents podran accedir de forma gratuïta a la presentació diària de dofins i lleons marins a l’únic delfinari de la Costa Daurada. També oferim la possibilitat de fer una trobada exclusiva amb els dofins per interactuar amb ells en grups reduïts de persones. Una experiència inoblidable i exclusiva.


Horari

Obertura 24/06/2021


També et pot interessar...

PORTAVENTURA WORLD

18 - 27 de juny
La Mar de Tapes de Cambrils
Skip to content