+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

PORTAVENTURA WORLD

Avinguda del Batlle Pere Molas, km 2, 43840 (0)
des de/per persona50
  • En família
  • Parcs Oci
  • Accés per a persones amb mobilitat reduïda
  • Grups

Descripció

A PortAventura World hi trobaràs dos parcs temàtics, un parc aquàtic i hotels magnífics.

PortAventura Park integra sis àrees temàtiques, cinc de les quals estan inspirades en diferents zones del món. Podràs viatjar en el temps mentre visites la Xina imperial, el Far West, l’exuberant Polinèsia, el Mèxic dels maia o un poble de pescadors del Mediterrani. També té una àrea dedicada als més petits: SésamoAventura. Gaudeix d’una gran oferta gastronòmica, d’atraccions per a tots els públics, de botigues amb decoració especial i d’espectacles temàtics al llarg de tota la temporada.

Caribe Aquatic Park és el parc més refrescant del resort. Amb 50.000 mdedicats a atraccions, botigues, restaurants, zones de descans i una vegetació espessa, aconsegueix reproduir l’entorn caribeny perquè puguis gaudir amb tota la família.

L’última incorporació als parcs de PortAventura World és Ferrari Land, l’únic parc d’Europa dedicat a l’escuderia italiana. Entre les seves atraccions, destaca Red Force, amb una altura de 112 metres, una acceleració de 0 a 180 km/h en cinc segons i una força d’1,3 g. Podràs descobrir la gastronomia tradicional italiana, espectacles temàtics i botigues amb el millor marxandatge original de Ferrari. Una experiència completa per a tota la família.

PortAventura World es troba a 12 Km de Cambrils. Hi pots arribar en BICI amb COTXE, AUTOBÚS i amb TREN.També et pot interessar...

Parc de Cordes Jumpland

Skip to content