fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

PORTAVENTURA WORLD

Avinguda del Batlle Pere Molas, km 2, 43840 (0)
des de/per persona51
  • En família
  • Parcs Oci
  • Accés per a persones amb mobilitat reduïda
  • Grups

Descripció

A PortAventura World hi trobaràs dos parcs temàtics, un parc aquàtic i hotels magnífics.

PortAventura Park integra sis àrees temàtiques, cinc de les quals estan inspirades en diferents zones del món. Podràs viatjar en el temps mentre visites la Xina imperial, el Far West, l’exuberant Polinèsia, el Mèxic dels maia o un poble de pescadors del Mediterrani. També té una àrea dedicada als més petits: SésamoAventura. Gaudeix d’una gran oferta gastronòmica, d’atraccions per a tots els públics, de botigues amb decoració especial i d’espectacles temàtics al llarg de tota la temporada.

Caribe Aquatic Park és el parc més refrescant del resort. Amb 50.000 mdedicats a atraccions, botigues, restaurants, zones de descans i una vegetació espessa, aconsegueix reproduir l’entorn caribeny perquè puguis gaudir amb tota la família.

L’última incorporació als parcs de PortAventura World és Ferrari Land, l’únic parc d’Europa dedicat a l’escuderia italiana. Entre les seves atraccions, destaca Red Force, amb una altura de 112 metres, una acceleració de 0 a 180 km/h en cinc segons i una força d’1,3 g. Podràs descobrir la gastronomia tradicional italiana, espectacles temàtics i botigues amb el millor marxandatge original de Ferrari. Una experiència completa per a tota la família.

PortAventura World es troba a 12 Km de Cambrils. Hi pots arribar en BICI amb COTXE, AUTOBÚS i amb TREN.També et pot interessar...

AQUOPOLIS

Parc de Cordes Jumpland

Pack PortAventura World Camping La Llosa: Allotjament + Parc PortAventura World

18 - 27 de juny
La Mar de Tapes de Cambrils
Skip to content