Cambrils és la destinació ideal per venir a gaudir en família quan vulgueu.

Cambrils és una destinació segura que fa especial atenció a les normes de seguretat i la vigilància de la canalla, on us sentireu benvinguts i acollits amb un clima benigne tot l’any i on el sol i la platja són sempre valors segurs per a tota la família. A més, Cambrils t’ofereix serveis i instal•lacions de qualitat adaptats a les necessitats de les famílies amb especial cura dels seus membres més petits.

Les platges de Cambrils estrelles dels jocs de la mainada són especialment recomanables gràcies a tenir un pendent suau d’entrada al mar, aigües tranquil•les i poc profundes amb serveis per a la seguretat de tothom com el servei de vigilància i socorrisme o la possibilitat de demanar polseres identificatives per la canalla.

Optareu a una àmplia oferta d’allotjament adaptada a les especials necessitats d’una família amb canalla que inclou detalls com disposar de protecció als endolls i bressols a habitacions familiars o connectades a ludoteques i espais amb activitats d’animació amb monitors que parlen en diferents idiomes.
Si la gastronomia de Cambrils també és un dels nostres valors més reconeguts, us agradarà saber que també els restaurants de Cambrils estan preparats per acollir a les famílies en els seus àpats i així trobareu força establiments amb menús infantils, canviadors de bolquers i trones i pitets.

A més a més, a Cambrils trobareu també una oferta d’oci i festiva complerta durant tot l’any. Activitats aquàtiques i nàutiques per gaudir a la platja o el mar i activitats programades pensades per al públic familiar. Així com les festes i celebracions populars.

logo-turisme esportiu

Aquest segell indica que els serveis identificats amb el mateix estan certificats per l’Agència Catalana de Turisme com a especialitzats a acollir turisme en família, de manera que es garanteixen uns serveis especialment adaptats a les particulars necessitats que pot tenir una família.

What to do

Entrenament de bàsquet al costat del mar

(0)

Carrousel in Cambrils

(0)

Kayak Rental

(0)

Family route through Cambrils playgrounds

(0)

Adopt an Olive Tree

(0)

Between the Sea and the Via Augusta. Guided Visit to the Roman Villa of La Llosa

(0)

Family Agenda

March

April 2024

May
21 Apr 17:30
Teatre del Casal Parroquial Esglèsia de Sant Pere al Port

Teatre Infantil

More Information

Family Holiday Certified Accommodation