fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

Apartaments Pins Platja

Av. de la Diputació, 147, 43850 Cambrils, Tarragona, España

Apartaments Pins Platja  és un complex d’apartaments amb piscina ubicats davant del mar. Es troben emmarcats a primera línia de platja entre Salou i Cambrils, dues de les destinacions preferides pels turistes de la Costa Daurada, Tarragona. És l’alternativa ideal per aquells que viatgen en parella, en família o en grups de fins a 8 persones.

Als Pins Platja disposem de 174 confortables apartaments en 6 edificis de 3 plantes, disposem de diverses capacitats i diferents locals de restauració i lleure per completar la teva experiència d’allotjament vacacional amb nosaltres.

Apartaments Pins Platja ofereix dos tipus d’allotjament a les seves instal·lacions, distribuïts en tres plantes: estudis i apartaments amb un dormitori i amb balcó, davant de la platja, i apartaments amb 2 i 3 dormitoris, ubicats al voltant de la piscina principal del complex, també disposem d’una piscina petita per nens. Els estudis estàndard i amb vistes al mar estan a la planta baixa. Existeixen, alhora modalitats, d’un, dos i tres dormitoris. Els estudis tenen sala d’estar amb sofà llit. Tots tenen bany complet, cuina de dues plaques equipada amb microones i vaixella, nevera, terrassa, aire condicionat i televisió per cable. A més, a tots els apartaments es proporcionen tovalloles i roba de llit. Les capacitats dels apartaments varien de 2 a 8 persones.

18 - 27 de juny
La Mar de Tapes de Cambrils
Skip to content