+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

Apartaments Pins Platja

Av. de la Diputació, 147, 43850 Cambrils, Tarragona, España

Apartaments Pins Platja  és un complex d’apartaments amb piscina ubicats davant del mar. Es troben emmarcats a primera línia de platja entre Salou i Cambrils, dues de les destinacions preferides pels turistes de la Costa Daurada, Tarragona. És l’alternativa ideal per aquells que viatgen en parella, en família o en grups de fins a 8 persones.

Als Pins Platja disposem de 174 confortables apartaments en 6 edificis de 3 plantes, disposem de diverses capacitats i diferents locals de restauració i lleure per completar la teva experiència d’allotjament vacacional amb nosaltres.

Apartaments Pins Platja ofereix dos tipus d’allotjament a les seves instal·lacions, distribuïts en tres plantes: estudis i apartaments amb un dormitori i amb balcó, davant de la platja, i apartaments amb 2 i 3 dormitoris, ubicats al voltant de la piscina principal del complex, també disposem d’una piscina petita per nens. Els estudis estàndard i amb vistes al mar estan a la planta baixa. Existeixen, alhora modalitats, d’un, dos i tres dormitoris. Els estudis tenen sala d’estar amb sofà llit. Tots tenen bany complet, cuina de dues plaques equipada amb microones i vaixella, nevera, terrassa, aire condicionat i televisió per cable. A més, a tots els apartaments es proporcionen tovalloles i roba de llit. Les capacitats dels apartaments varien de 2 a 8 persones.

3,4 I 5 de MAIG

Skip to content