NAVEGAR A CAMBRILS

Navegar a Cambrils per viure experiències úniques, sensacions que no et deixaran indiferent. A Cambrils pots gaudir de l’aigua, el mar, la velocitat, la calma, … un ventall de sensacions per viure les teves vacances intensament.

Cambrils disposa del Nautic Parc  que et facilita vacances actives al voltant dels esports i les activitats nàutiques adaptades a totes les edats i nivells amb un  mar de possibilitats. Des de sortides en caiac de mar, circuits o excursions en jet ski, batejos de submarinisme, snorkel, windsurf, kitesurf, paddle surf, parasailing, flyboard, navegar en grans catamarans, lloguer d’embarcacions  a vela o motor, amb o sense patró  o sense titulació.

I si ets amant de la pesca esportiva, no pots deixar escapar l’oportunitat de navegar amb els nostres experimentats patrons professionals. Tot tipus d’activitats de pesca, durant tot l’any amb les captures més diverses, segons la temporada.

Navegar el litoral del Golf de Sant Jordi és sempre un plaer. Fer-ho en una de les embarcacions que s’ofereixen des del Nautic Parc és sinònim de gaudir i viure el mar de forma intensa.

Grans catamarans, creuers turístics i goletes de fusta són algunes de les propostes que ens suggereixen des del Nautic Parc per navegar. Veure el litoral cambrilenc des de una perspectiva diferent és possible en una de les embarcacions totalment equipades, amb totes les comoditats per gaudir d’unes hores al mar. Són autèntiques terrasses o privilegiats miradors per observar el nostre litoral.

El port  de Cambrils és l’amarrador de grans catamarans i creuers turístics que surten a la mar tots els dies, alguns dels quals fondejen per poder banyar-se al mar o practicar snorkel, altres en canvi prefereixen tumbar-se al sol mentre gaudeixen del catering de l’embarcació. Són maneres diferents de viure el mar.

A més, Cambrils compta amb un dels clubs nàutics més antics de la Costa catalana que va ampliar les seves instal·lacions i serveis i que ben aviat tornarà a millorar aquests per donar encara un millor servei. El Club Nàutic de Cambrils disposa de Escola de Vela, Escola de Navegació, Acadèmia Nàutica, equip de regates, àrea de pesca, entre d’altres, i és actiu durant tot l’any organitzant esdeveniments i competicions.