CAMBRIBIKE

Vine a gaudir de la bicicleta en família.

Si ets un apassionat de la bicicleta i vols al mateix temps compartir-ho amb la família, Cambrils és la teva destinació perfecta.

A Cambrils organitzem el CAMBRIBIKE, un esdeveniment pensant pels amants de la bicicleta de totes les edats i nivells.

Durant un cap de setmana Cambrils s’omplirà de bicicletes de carretera, BTT, BMX i, fins i tot de les eBike (elèctriques) amb activitats repartides per tot el municipi amb base al Parc del Pinaret: exhibicions, conferències, pedalades populars, rutes pel centre històric i la Cambribike BTT, una marxa-pedalada amb recorreguts de diferent nivell que transcorren per terrenys 100% ciclables per la comarca.

Aquest any 2018, del 2 al 4 de novembre,  celebrem la primera edició que estarà apadrinada pel ciclista Melcior Mauri i que dirigirà algunes de les activitats més destacades d’aquest primer CambriBike.

El Parc del Pinaret serà la base d’operacions de CambriBike i també un dels punts que concentrarà les activitats de caire més familiar. A més de competicions expressament pensades per als més petits de la família, el CambriBike-kides serà un espai inèdit per a nens a partir de tan sols un any que podran competir per categories i edats, fins i tot participant amb bicicletes amb rodetes o tricicles, entre altres.

Per + info CAMBRIBIKE