[foto_chef]

Serveis

Ho posem tot de la nostra part per tal que els nostres hostes se sentin a gust entre nosaltres. Per tal d’aconseguir-ho, tenim alguns serveis pensats a la mida de les seves necessitats. 
ACCESSIBILITAT
Estem adaptats i preparats perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin participar de totes les possibilitats que ofereix el resort.
SALA DE CORTESIA

De vegades els horaris del viatge no coincideixen amb la disponibilitat de l’allotjament. Per poder gaudir de les instal·lacions des del primer moment fins a l’últim, tenim un espai amb dutxes, taquilles i guarda maletes.

SERVEI MÈDIC

Quan sortim de casa, sempre ens dóna tranquil·litat tenir a mà un servei mèdic al qual accedir en cas de necessitat. Aquest servei privat d’assistència sanitària até urgències les 24h del dia.

LLOGUER DE BICICLETES

Per moure’s lliurement i descobrir part del nostre entorn, el millor és fer-ho en bicicleta. En les recepcions disposem de servei de lloguer, amb bicicletes per a totes les edats.

MINIBÚS

Aquest servei gratuït trasllada els nostres clients des de la recepció de Cambrils Park al Beach Club de la platja de Salou.

WIFI GRATUÏT

El wifi és gratuït a tot el ressort; els clients poden connectar-s’hi des dels allotjaments o des dels diferents punts wifi repartits pel recinte.

ATENCIÓ AL CLIENT 24H

A Cambrils Park no posem horaris a l’hora d’atendre els nostres clients. Estem disponibles les 24 hores per resoldre qualsevol necessitat.

COMPRA D’ARRIBADA

Ens encarreguem de fer una compra bàsica per als clients que arriben passada l’hora de tancament del supermercat. Els productes s’escullen entre una llista, i no tenen recàrrec de preu. Els trobarà en el seu allotjament només arribar.

PUNT DE RECÀRREGA

Sempre compromesos amb el medi ambient, a Cambrils Part Resort comptem amb punts de recàrrega de vehicles elèctrics per als nostres clients. A més, estem donats d’alta en electromaps.com com a punt de recàrrega oficial per a què, encara que desconnecti durant les vacances, el seu vehicle mai es quedi sense bateria.