Instal·lacions

A la planta baixa s’hi troba el pati de 160 m2 envoltat del saló climatitzat que consta de dues zones;  una de repós i esbarjo, amb una acollidora llar de foc i un gran televisor de pantalla plana i una Playstation 3. A l’altra zona, el menjador que comunica amb l’espaiosa i moderna cuina.

La primera planta té quatre habitacions dobles àmplies, lluminoses, climatitzades i ventilades. Totes disposen del seu propi bany suite amb sanitaris de luxe, eixugacabells i mirall d’augment.

A la segona planta,  amb bigues de fusta rústica s’hi troba un apartament climatitzat, de 58m2 que consta d’una saló amb un llit doble permanent i d’una altra habitació amb dos llits. Hi trobareu també, un petit gimnàs, una tranquila biblioteca amb espectaculars vistes que arriben fins al mar i, també, una zona de bugaderia.

Al voltant de la casa hi ha un bell jardí ornamental  de 1.500 m2, de vegetació típicament mediterrània, amb una àmplia zona de gespa, diverses zones de seients i una  piscina (climatitzada de maig a octubre), de 6m x 13m.