fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

Habitacions

Totes les habitacions individuals disposen de TV pla de 22″, escriptori, reposa maletes i Aire condicionat portàtil. Totes nostres habitaciónes disposen de connexió wifi.

Llegir més

Apartaments

Llegir més

Serveis

En un espai tranquil i un pati interior ampli i enjardinat, a pocs minuts de la platja i de fàcil accés amb qualsevol mitjà de transport. 38 habitacions exteriors totalment equipades. 2 habitacions adaptades per minusvàlids. Aire condicionat, ascensor i Wi-Fi. Solàrium, zona infantil i sala polivalent. Restaurant de cuina mediterrània. Aparcament privat.

Llegir més

Serveis

Les 24 habitacions de l’Hotel Vila Mar estan equipades amb: aire condicionat, TV de pantalla plana, nevera, bany privat amb assecador Wi-Fi Gratuïta

Llegir més

Serveis

Som hotel econòmic a Cambrils, amb catorze habitacions destacades per la seva senzillesa, comoditat i neteja. El nostre hotel, de gerència familiar, és ideal para escapades d’oci i treball. Amb accés directe a la Nacional 340 i Autopista AP7, a 100m de l’estació de tren i autobús i a escassos minuts amb cotxe del parc […]

Llegir més

18 - 27 de juny
La Mar de Tapes de Cambrils
Skip to content