fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

El Pòsit

Mossèn Joan Batalla, 3, 43850 Cambrils, Tarragona, España
  • Cuina Marinera

Descripció

El Pòsit és una empresa familiar amb més de 45 anys d’experiència en la restauració, especialitzats en cuina marinera des de l’any 1973, any en el qual comencem a explotar el restaurant de l’Antic edifici de l’Almodí de pescadors, a la Plaça de l’Almodí de Cambrils.
Llavors era el bar dels pescadors de Cambrils i comencem oferint una oferta gastronòmica basada en els productes que arribaven a la llotja, sardines, calamars, sèpia, musclos…

Amb els anys, el restaurant va anar creixent en nombre de clients, fins a convertir-se en un referent de la cuina marinera de Cambrils. L’edifici va ser derrocat l’any 2004 i ens va obligar a traslladar el restaurant a la Plaza Mossèn Joan Batalla de la mateixa localitat.

Apostem per una cuina senzilla però bona, saludable i de qualitat. Molt mediterrània.


També et pot interessar...

Bar del Pòsit Jardí Gastronòmic

18 - 27 de juny
La Mar de Tapes de Cambrils
Skip to content