fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

Temps de Collir Olives al Mas Montbrió Belvedere: Allotjament + Activitat

Camí de Mont-roig, 43391 Cambrils, Tarragona, España (0)
des de/per persona100.00
  • En família
  • Escapades
  • Gastronòmiques

Descripció

Un cap de setmana per desconnectar en família i amb els més petits l’art de fer oli.

Escapada per endinsar-se en el món de l’oli: observar com es recullen les olives, entren al molí i finalment s’elabora l’oli. Una manera d’aprendre sobre oleïcultura i mostrar als més petits d’on s’obté l’oli al mateix temps que s’ho passen bé compartit una activitat en família.

Què inclou:

  • Allotjament 2 nits en apartament rural (2 adults i 2 nens)
  • 1r dia al matí: Activitat d’anar a collir olives + esmorzar de pagès maridat amb oli d’oliva
  • 2n dia al matí: Després d’esmorzar (inclòs), passejada fins al molí d’oli per veure com s’elabora l’oli de la forma artesanal i tradicional.

 


També et pot interessar...

Calçotada familiar a Mas Montbrió Belvedere: Allotjament + Activitat

Casa Rural Mas Montbrió Belvedere