fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

Adopta una Olivera

Partida Teixells, 23 cambrils 43850 (0)
des de/per persona98
  • En família
  • Gastronòmiques

Descripció

Adopta una Olivera

Està cercant el regal o el record perfecte?

Consideri la possibilitat d’adoptar una de les nostres oliveres! Trií el nom de l’arbre i farem a mà un rètol de fusta amb el nom i li enviarem un certificat d’adopció.

Cada any, al novembre collim les olives. Després de premsar-lo i embotellar-lo, de seguida li enviem 10 envasos amb mig litre del millor oli d’0liva. Al darrere de l’envàs i veurà el nom del seu arbre.

  • Vostè rep 10 envasos de mig litre d’oli Arbequina, boníssim exclusiu i extra verge, provinent de l’horta de Montbrió Belvedere. Aquest oli es premsa en fred, de seguida s’embotella i es transporta a la seva llar. Per això, rep l’oli a casa seva en menys de 3 setmanes des de la collita. Més fresc impossible!
  • Les 10 unitats de mig litre s’embotellen en llaunes platejades. L’oli es conserva millor perquè la llauna el preserva de la llum. Les llaunes a més, són decoratives i pot ser un bonic regal.
  • Fem a mà un rètol de fusta pel seu arbre amb el seu nom.
  • Li oferim un certificat de adopció.
  • Si així ho desitja li podem oferir una etiqueta a la part frontal dels envasos, amb el seu nom, logotip, un desig per a Nadal o quelcom similar. (suplement 10 €) si no desitja etiqueta personalitzada rebrà els envasos amb l’etiqueta de Montbrió Belvedere.
  • A cada envàs hi consta el nom de la seva olivera.
  • Tindrà l’oportunitat de col·laborar amb la collita anual, al mes de novembre.

El preu de l’adopció és de 98 € l’any més despeses d’enviament.


També et pot interessar...

Temps de Collir Olives al Mas Montbrió Belvedere: Allotjament + Activitat

Casa Rural Mas Montbrió Belvedere

18 - 27 de juny
La Mar de Tapes de Cambrils
Skip to content