Cambrils és esport

Cambrils es pren molt seriosament la promoció de l’esport i els hàbits saludables. Per això, la nostra ciutat està certificada com a Destinació de Turisme Esportiu. Aquí trobaràs una amplia varietat de serveis relacionats amb múltiples disciplines esportives. Tot i que al llarg dels anys la ciutat s’hagi especialitzat en l’atletisme, el futbol, la vela i el ciclisme, també podràs trobar altres opcions com el golf i les activitats nàutiques que es preparen en els nostres  9 quilòmetres de platja. Gaudeix del teu allotjament a Cambrils i practica amb nosaltres els teus esports preferits.

Cambrils, ciutat del ciclisme

La promoció del cicloturisme a Cambrils s’ha incrementat en els darrers anys. La nostra ciutat compta amb més de 23 quilòmetres de carril bici per on els ciclistes poden recórrer la ciutat. A més, des de l’oficina de Turisme s’ha estat millorant el “Catàleg de producte de cicloturisme” amb preus i paquets fets pels cicloturistes amateurs i professionals.

I per què no gaudeixes del clima de Cambrils amb les nostres rutes ecoturístiques per anar en bicicleta de muntanya i carretera, que, a més a més de mostrar-te la ciutat, també et faran descobrir el territori de tota la Costa Daurada. Els mapes amb els itineraris et mostren el camins per explorar l’entorn més rural, el millor que es pot fer a peu o amb BTT.

I més esport a la costa

El cos et demana mar? Cambrils compta amb múltiples activitats al mar aptes per a tota la família. Gràcies a l’Estació Nàutica Costa Daurada podràs gaudir del parasailing, de passejos en catamarà i d’excursions en vaixells de vela per la Costa de Cambrils. A més, el Club Nàutic també proposa activitats al mar durant tot l’any, així com la celebració de grans competicions. Així segur que la teva visita al nostre municipi serà molt especial.

Per altra banda, si t’agrada practicar el golf, aquí trobaràs un llistat de tots els llocs on ho pots fer. També tenim un camp de Picht&Putt i estem rodejats de tres camps de golf en un radi de 15 quilòmetres; camps no massificats, sense temps d’espera.  A què estàs esperant? Reserva ja!

Un calendari molt variat

A la nostra ciutat trobaràs un ampli i variat calendari esportiu. A més, pots saber de tots els esdeveniments que es celebraran a agenda de Cambrils que trobaràs al nostre web. A tan sols un clic de distància, coneix totes les competicions esportives que s’hi celebren.  Un bon exemple és la  Mijta Marató, que recorre la costa del nostre municipi; o la triatló de Cambrils, que posarà a proba el físic dels que s’atreveixin a realitzar-la.

I per les famílies que es pregunten què fer a Cambrils? Hi ha altres competicions importants i recomanables per tota la família, un bon exemple és el Mundialito, una competició infantil que uneix a les estrelles del futbol del demà, o el campionat de Catalunya de Vòlei Platja i la Gran Fondo Cambrils Park. I durant els mesos d’estiu, traient profit del temps a Cambrils, es programen vàries activitats a les platges de la ciutat i al Parc del Pescador. No t’oblidis de consultar-les perquè vàries estan relacionades amb la pràctica del ball zumba, el ioga i moltes altres disciplines esportives.