Del 8 al 12 d’Octubre, torna la Fira del Vi i la Gastronomia en un marc immillorable com és el Parc del Pescador de Cambrils, un magnífic parc integrat dins del barri mariner del municipi. Amb espais diferenciats i que tenen en comú la cuina i l’enologia.
Durant quatre dies i mig es gaudeix  d’aquest esperat esdeveniment enogastronòmic, cultural i lúdic en un ambient distès i festiu amb showcookings, maridatges, activitats educatives i gastronòmiques i un mercat artesanal.

En aquesta Fira es poden degustar una gran varietat d’excel·lents vins de les diferents denominacions d’origen del territori (DOQ Priorat, D.O Montsant, D.O Tarragona, D.O Terra Alta, D.O Conca de Barberà, D.O Cava, D.O Catalunya y D.O Penedès), on bodegues mariden a la perfecció els seus millors caldos, les tapes i les degustacions gastronòmiques que preparen els restaurants i establiments gastronòmics cambrilencs.

En aquesta edició, també s’amplia l’oferta lúdica i així amenitzen la Fira del Vi diferents grups de música en directe i un mercat artesanal d’artistes de Cambrils.

Com a bona destinació familiar que som, també hem preparat una activitat de lleure i cultural pels més petits de la família, així els petits podran passar-s’ho bé amb la cuina i la cultura del vi.

Descarrega’t el fullet oficial

Programa PDF

Mapa de la fira

Mapa fira del vi Cambrils

Programa d’activitats

setembre

octubre 2021

novembre

Col·laboradors de la fira

logo scala dei
logo nomad
logo tomas llobet
logo amadeus
logo escola hosteleria
logo cambra reus
logo premis vinari