fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

Hotel Mas Gallau

Av. Vilafortuny, 134, 43850 Cambrils, Tarragona, España

A només 2 km de les platges de Cambrils, l’Hotel Mas Gallau disposa de 38 habitacions, totes elles àmplies, confortables i amb la seva pròpia terrassa amb vista al jardí i a la piscina, al voltant dels quals es poden trobar totes les nostres instal·lacions: cafeteria, pàdel, parc infantil, Pitch & Putt …
No ens podem deixar el nostre Restaurant que ofereix una selecció dels millors productes tractats amb molta cura.

Instal·lacions exclusives per a ciclistes, ens sumem a la iniciativa Bike Friendly.

A l’Hotel Mas Gallau ens hem sumat a la iniciativa de la Costa Daurada d’apostar pel cicloturisme com a eix de turisme esportiu. Hem renovat instal·lacions i hem sumat serveis que responen a les necessitats específiques dels ciclistes.

Aquesta especialització en el món del cicloturisme ens fa ser Bike Friendly, pel fet que oferim aquests serveis de manera gratuïta:

· Espai guarda bicis per assegurar una trentena de bicicletes.

· Taller amb eines amb els estris necessaris per reparar la bicicleta.

· Zona de rentatge perquè la bicicleta quedi perfecta després de cada sortida.

· Rutes per la zona adaptades a tots els nivells en funció de la preparació física personal i el perfil de la ruta.

· Lloguer de bicicletes, a petició prèvia.

També et pot interessar...

18 - 27 de juny
La Mar de Tapes de Cambrils
Skip to content