fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net
SUP

Mònica Hotel Boutique

Galceran Marquet, 5 43850 Cambrils

Al Mònica Hotel Boutique respira llibertat en un entorn còmplice. Sent-te sobirà del teu temps i fes el que sempre has volgut fer. Comparteix moments únics maridats amb el sol del matí o el murri llindar de la nit. Sense complicacions, sense aglomeracions, sense esperes. Emancipa’t de les normes. El moment és teu; l’espai, també.

 

El primer Adults Only de Cambrils. Som un petit hotel de quatre estrelles superior ubicat al cor de Cambrils, a tocar del mar i del port. Amb tota la història i serveis del Mònica Hotel també a la teva disposició, som l’alternativa perfecta si véns en parella. No t’ho pots perdre!

També et pot interessar...

18 - 27 de juny
La Mar de Tapes de Cambrils
Skip to content