Nits úniques i moments màgics a l’agost!

El mes d’agost és un moment ideal per a les famílies a Cambrils. Amb l’arribada de les temperatures mediterrànies de l’agost … És un bon moment per fer una escapada a Cambrils. A la nostra agenda ‘Viu l’estiu’ trobaràs un bon grapat d’activitats que van des de les danses a la costa de Cambrils, pedalades solidaries, fins a espectacles dedicats als més petits. Ben segur estaràs entretingut, mentre aprofites aquests relaxants dies d’estiu.

La música, protagonista de l’estiu

Amb les suaus temperatures de l’estiu, Cambrils aprofita per omplir els carrers de música. Des dels artistes coneguts –com Alvaro Soler o Rozalen— que actuen al Festival Internacional de Música de Cambrils, que se celebra del 25 de juliol  a l’11 d’agost; a petites mostres musicals que es realitzen als carrers de la ciutat. Volem que balleu, que gaudiu del ritme que posa la ciutat. Si ets d’aquells que prefereixen trobar joies musicals amagades, llavors has de visitar la Fira del Disc, del 22 al 25 d’agost, a la plaça Mossèn Joan Batalla, és una oportunitat única per aquells amants dels vinils i les 33 revolucions per minut!

A més, si t’agrada fer exercici i vols fer-ho amb els que més estimes, apunta’t a les masterclass de Zumba que es realitzen a alguns llocs d’interès de Cambrils. Recorda que ho pots mirar a la nostra agenda d’estiu. És un bon moment per deixar-se anar i que el cos sigui qui marqui les passes de la nostra dansa!

Un Cambrils molt familiar

Ara ens endinsem en un Cambrils més familiar, aquest agost és perfecte perquè la canalla gaudeixi de l’escapada. Amb les animacions familiars programades al Parc del Pescador i a altres espais del municipi, els més petits podran descobrir els trucs de màgia, les danses i moltes més sorpreses que tenim preparades. A més, també s’ha preparat un taller per descobrir la vida sota l’aigua  –que es realitza el 9 d’agost— a la platja d’En Forès – Regueral, per posar en valor el respecte que s’ha de tenir per l’entorn marí.

Si vols relaxar-te per acabar el dia, recorda que cada dimarts del mes d’agost hi ha un taller de Ioga, una forma excel·lent de gaudir amb els teus dels beneficis d’aquesta pràctica. Anima’t! Recorda que també pots fer una escapada amb el nostre trenet turístic per voltar per tot Cambrils i, si t’agrada la passejada, aprofita del servei especial per visitar el Parc Samà; el nostre pulmó verd que ens té enamorats!

Toca fer esport i gaudir de la Cultura

A més, ara és un bon moment per aprofitar i venir al Stage Internacional de Judo al Palau d’Esports de Cambrils. Del 12 al 23 d’agost podràs veure als millors esportistes d’aquesta disciplina. T’ho perdràs?

Això no és tot, també tens l’oportunitat única de participar en la Pedals Non Stop. Una iniciativa solidària que tindrà lloc al Passeig de les Palmeres de Cambrils, el 31 d’agost, una bona excusa per fer esport i alhora ajudar en la Investigació del Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Una nit única

I després d’un any, torna una de les nits més màgiques de Cambrils. Arriba la Nit del Foc ,un espectacle únic que ensenya el patrimoni festiu de la ciutat. Aquest arriba gràcies a la tasca de les associacions culturals de la ciutat. Es el moment perfecte per conèixer el Cambrils authentica! Així que apunta-ho a l’agenda, el 31 d’agost a les 18:00 tens una cita al casc antic de la ciutat!