Gener a Cambrils

Gener significa inicis i, tot i que a vegades són durs, sempre porten grans moments.  Si estàs de turisme per Cambrils tens un mes amb activitats i tallers per a tu. Reserva ja el teu allotjament!

Si estàs buscant què fer a Cambrils, només podem dir-te que aquest mes entrem amb el millor peu i comencem aquest mes repartint il·lusió. Així, arriben el Reis d’Orient a la nostra costa per repartir els regals entre els nens i nenes de la ciutat, porta a porta, es tracta d’un moment màgic i ple de somriures. Una autèntica experiència que no has de deixar de fer si estàs de visita a la nostra ciutat. A més, durant aquests dies de màgia i color també trobaràs vàries activitats pels més petits de la casa. Pots consultar-los aquí https://cambrils-turisme.com/agenda/

A més, recorda que encara estan disponibles les entrades pels concerts de la Cripta de l’Ermita. A més de posar ritme al 2020, també coneixeràs un dels llocs d’interès. I si vols, acaba de quadrar aquesta visita al centre històric amb un relaxant passeig pels carrers de la ciutat. Això sí, no t’oblidis de revisar el temps a Cambrils abans de preparar la teva sortida.

Però les experiències no només acaben aquí, perquè a la nostra web trobaràs moltissimes experiències que pots reservar. Per aquest mes et recomanem que provis les calçotades que ofereix el  Mas Montbrió Belvedere. Reserva ja el teu allotjament a Cambrils! I és que els calçots són un dels plats estrella per aquests mesos de fred. Però si el que vols és varietat, tenim una experiència que combina l’esport saludable amb el millor de la nostra gastronomia: el bici tapes és una bona forma de conèixer els barris de Cambrils.

El segon dissabte de cada mes, podràs visitar els espais de la guerra civil a Cambrils i fins i tot podràs conèixer el refugi antiaeri del carrer Creus, situat al bell mig del nucli antic de Cambrils. Per altra banda, també recorda que pots visitar els meravellosos jardins que t’ofereix el pulmó verd del Baix Camp, entra al seu web i coneix l’agenda del Parc Samà.