fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

Wines&Sea

port de cambrils 43850 Cambrils (0)
Gratis
  • Gastronòmiques

Descripció

Una nova proposta que combina vins del territori amb el menjar típic mariner, el ranxo de bordo, en un escenari del tot original com és la goleta Karya, un vaixell de 24 metres d’eslora amarrat al port de Cambrils.

L’activitat Wines&Sea té lloc els divendres d’estiu, al vespre i hi participen diferents cellers de les D.O. del territori.

Vi combinat amb la gastronomia marinera

L’experiència que us proposen és gaudir dels vins del territori. Setmana a setmana s’aniran fent tastos de vi que aniran a càrrec dels mateixos elaboradors. Pel que fa a la gastronomia, gaudireu del ranxo de bordo, la cuina que es feia a les barques de pesca. Amb la participació de diferents restauradors i pescadors de Cambrils.


Horari

Divendres 20:00h - 22:00h


També et pot interessar...

Sortida en Veler per la Costa Daurada

Sortida Pesca de la Tonyina

EXCURSIONS EN GRANS CATAMARANS

SORTIDES DE PESCA

Temps de Collir Olives al Mas Montbrió Belvedere: Allotjament + Activitat

18 - 27 de juny
La Mar de Tapes de Cambrils
Skip to content