fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

WAKEBOARD Estació Nàutica

cambrils 43850 (0)
des de/per persona45.00
  • Nàutiques

Descripció

Wakeboard és un esport aquàtic en el qual es llisca sobre l’aigua sobre una taula essent arrossegat amb una corda anomenada “palonier” per una llanxa, també poden fer la mateixa funció amb una moto aquàtica. L’esport rep el seu nom per l’estela que crea la llanxa de arrossegament i sobre la que el rider evoluciona.

Aquest esport va ser creat per un mitjà de combinació de esquí, esquí aquàtic i el snowboard.
La persona es subjecta a la llanxa i llisca a tota velocitats de entre 18 a 24 milles per hora, depenent de les condicions de l’aigua, el pes de la persona, el tamany de la taula i sobre tot la preferència de la persona.

REQUISITS:

  • A partir de 18 anys.
  • Es necessari saber nedar.

DURADA:

  • 10 – 15 min

També et pot interessar...

LLANXA RÀPIDA

RUTA EN MOTO NÀUTICA Estació Nàutica

PARASAILING Estació Nàutica

BANANA Estació Nàutica