fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

Rutes en Quad per la Costa Daurada

Av. de la Diputació, 16 43850 Cambrils (0)
des de/per persona80
  • Altres

Descripció

Rutes en Quad per la Costa Daurada

Gaudeix d’una ruta en quad pels llocs més increïbles de la Costa Daurada, una ruta impressionant en què podràs desconnectar del dia a dia i divertir-te com mai.

T’oferim la possibilitat que facis una ruta en quad pels paisatges i monuments que envolten la Costa Daurada.

Les rutes són guiades per personal especialitzat. Un guia acompanya i indica la ruta a seguir. Ens ensenyarà a conduir el quad i ens ajudarà en cas que sorgeixi algun problema.

Per dur a terme aquesta activitat només caldrà que estiguis en possessió del carnet de conduir B (obligatori portar-ho damunt) i venir amb roba i calçat còmodes. En cas que no tinguis carnet, podràs anar de copilot i gaudir de l’experiència admirant el paisatge en tota la seva esplendor. L’edat mínima com a acompanyant és de 7 anys.

El casc i l’equipament necessari seran aprovisionats per l’empresa.

* Opció de recollida a l’hotel.


També et pot interessar...

AQUOPOLIS

PORTAVENTURA WORLD

Parc de Cordes Jumpland

18 - 27 de juny
La Mar de Tapes de Cambrils
Skip to content