fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

PARASAILING

platja del regueral cambrils (0)
des de/per persona60
  • Nàutiques

Descripció

Els teus peus s’allunyen de la superfície de la mar i un pessigolleig recorre el teu cos. En pocs segons tindràs davant els teus ulls, una perspectiva única del nostre litoral, la mateixa que té una gavina que sobrevola les nostres platges. Això és el parasailing.

Et proposem recórrer la nostra costa des d’un paracaigudes arrossegat per una llanxa. Pujaràs a una alçada d’uns 50 metres per damunt la mar. Una experiència que no et deixarà indiferent.

Màxim 3 persones por torn.

Durada: 10 – 15 minuts.
Material necessari: banyador
Requisits: A partir de 5 anys. Necessari saber nedar.

 


També et pot interessar...

LLANXA RÀPIDA

RUTA EN MOTO NÀUTICA

18 - 27 de juny
La Mar de Tapes de Cambrils
Skip to content