fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

Navega en Família

platja de l'esquirol Cambrils 43850 (0)
des de/per persona115
  • En família
  • Nàutiques

Descripció

Aquest estiu t’oferim la possibilitat d’iniciar-te en la navegació en família, tots junts, amb els nostre “Famíly Pack” per tal que tots junts, gaudiu de la mar, les onades, la navegació i del litoral entre Cambrils i Salou.

El “Family Pack” inclou el bateig en catamarà tipus Hobie Cat amb recorregut entre Salou i Cambrils (1h). Inclou també una classe (1h) amb monitor de paddle surf o caiac de mar, descobrint la tècnica de la navegació a rem.
Acabarem amb un refresc a la platja, al “xiringuito” Windcambrils, i una sortida d’esquibus (banana) de 15 min.

Preu per família


També et pot interessar...

CATAMARÀ Hobie Cat

BANANA

SORTIDES DE PESCA

CAIAC DE MAR curs

Privat: Pack Submarinisme Hotel Sol Port Cambrils by Melià: Allotjament + Bateig Submarinisme

Activa’t a Cambrils Camping La Llosa: Allotjament + Lloguer Bicis + Activitats Nàutiques

18 - 27 de juny
La Mar de Tapes de Cambrils
Skip to content