fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

Cycling Weekend Olimar II

colon, 3 cambrils 43850 (0)
des de/per persona81.00
  • Cicloturisme
  • Escapades

Descripció

Cap de setmana per gaudir de la bicicleta per uns paratges espectaculars. El paquet turístic inclou dues nits d’allotjament en pensió completa i una ruta circular per la comarca vinícola del priorat: Mont-roig-Falset-Gratallops-Poboleda-Porrera-Duesaigües-Montbrió-Cambrils.

Què inclou:

  • Dues nits d’allotjament en apartament doble (opció individual amb suplement)
  • Esmorzar, dinar i sopar bufet al restaurant de l’hotel (horaris flexibles)
  • Programa d’animació
  • Garatge per bicicletes amb zona de neteja i reparació
  • Wi-fi gratuït d’alta velocitat a les habitacions
  • Mapa de la ruta

Altres serveis:

Transfer aeroport-hotel-aeroport, lloguer de bicicletes, guia professional multilingüe en totes les rutes, GPS, servei d’avituallament de sòlids i líquids, servei de manteniment tècnic en ruta, servei de bugaderia a l’hotel, caixa forta a l’habitació, fisioteràpia i massatges, fitness i piscina d’entrenament a 100 m de l’hotel.

 


També et pot interessar...

Ciclisme entre vinyes Olimar II

Hotel Olimar II