fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

Costa Daurada Christmas Challenge

carrer Sant Joaquima de Vedruna, 27 43850 Cambrils (0)
des de/per persona145.00
  • Cicloturisme
  • Escapades
  • Esportives
  • Amb guia
  • Grups

Descripció

Dies 28, 29 i 30 de desembre de 2020.

Et proposem una estada rutejant les millors rutes de la Costa Daurada.

Rodabike Cycling&Coffee i Naturetime et proposem 3 dies de rutes guiades en bicicleta de carretera i el darrer dia farem un tram especial contrarellotge ‘La Teixeta’.

L’estada comptarà amb vehicle d’avituallament, dotat amb fruita, aigua, gels, etc., i a més inclou un pack que constarà d’una motxilla, d’un bidó Tacx i un tubular de Turisme de Cambrils. 

També comptem amb la col·laboració de la DO Tarragona que obsequiarà amb una ampolla de vi Km0 i, per finalitzar l’estada, un dinar d’estrella Michelin, al restaurant Can Bosch de Cambrils.

Comptarem amb totes les mesures Covid-19, mascaretes, gel i cada dia prendrem la temperatura.

Si no vols emportar-te la bicicleta, t’oferim la possibilitat de llogar-la. Comptem amb bicicletes de totes les talles, Specialized Tarmac Elite Carbon Ultrega per només 60 € els 3 dies (oferta vàlida només per a participants en l’estada).

I si vols que et gestionem la pernoctació, fes-ho saber i et buscarem el millor preu.

Pots reservar la teva plaça a: info@cyclingholidays.es