fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

Calçotada familiar a Mas Montbrió Belvedere: Allotjament + Activitat

Camí de Mont-roig, 43391 Cambrils, Tarragona, España (0)
des de/per persona130.00
  • En família
  • Escapades
  • Gastronòmiques

Descripció

Escapada per gaudir en família d’una de les tradicions gastronòmiques més arrelades a Catalunya.

Cap de setmana de trobada familiar per gaudir d’un dels àpats més tradicionals del camp de Tarragona: la calçotada. Dues nits en una bonica masia envoltada d’oliveres on es para el temps per gaudir-lo amb la família al complet.

Què inclou

Allotjament 2 nits a la Masia Montbrió Belvedere (mínim 8 persones).

Calçotada al jardí de la Masia. Des de l’establiment es deixaran fets els calçots a l’hora pactada i els clients s’hauran de coure ells mateixos la carn a la barbacoa. La calçotada inclou: calçots, carn, pa amb tomàquet, salsa de romesco, salsa allioli, vi, aigua i postres. 


També et pot interessar...

Temps de Collir Olives al Mas Montbrió Belvedere: Allotjament + Activitat

Casa Rural Mas Montbrió Belvedere