Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 671010200 de lunes a viernes de 9h a 14h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 671010200 de dilluns a divendres de 9h a 14. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 671010200, from Monday to Friday from 9 am to 2 pm. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 671010200 de lundi à vendredi de 9h a 14h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

CAIAC DE MAR Estació Nàutica Cambrils

Cambrils, 43850 (0)
des de/per persona10.00
  • Nàutiques

Descripció

Llogar un caiac és possible per tothom. Descobreix la costa al teu aire i amb tota llibertat. Disposaràs de tot el material necessari per realitzar l’activitat, tu solament porta el teu banyador.
És una activitat perfecta per famílies, amics i parella. Gaudeix del mar i passa un dia divertit a les platges de la Costa Daurada descobrint el seu meravellós i ric litoral.


També et pot interessar...

Casal de Mar Club Nàutic Cambrils

Activa’t a Cambrils Camping La Llosa: Allotjament + Lloguer Bicis + Activitats Nàutiques

Navega en Família Estació Nàutica Cambrils

PADDLE SURF Estació Nàutica