fbpx
Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

Base Nàutica Club Nàutic Cambrils

Passeig Miramar, 44 43850 Cambrils (0)
des de/per persona10
  • Nàutiques

Descripció

El Club Nàutic Cambrils té en funcionament fins al setembre la seva Base Nàutica de l’estiu amb una àmplia oferta d’activitats aquàtiques a peu de platja. Des de la Base Nàutica s’ofereix la possibilitat d’iniciar-se en tota mena d’esports aquàtics com el Caiac (de dues i tres persones), el Windsurf o el Paddle Surf, sense oblidar la diversió i adrenalina de la Banana.

A més, el CNCB ofereix com a novetat la possibilitat de sortir a l’aigua amb el Big SUP, que suposa una de les millors opcions per gaudir en grup amb una capacitat per a set persones. Algunes de les activitats, com és el cas del Windsurf o SUP es poden realitzar també amb l’acompanyament d’un instructor especialitzat, en cas que sigui necessari. A més, es posen a disposició dels usuaris abonaments de 5 i 10 activitats de SUP, Caiac i Banana, que es poden adquirir a les mateixes instal·lacions de la Base.

En aquesta ocasió la base està situada a la platja del Regueral, a tocar del vial del Club Nàutic Cambrils. Aquesta ubicació privilegiada permet realitzar els diferents esports nàutics a peu de platja.

La Base Nàutica del Club Nàutic Cambrils estarà oberta cada dia fins al próxim mes de setembre i es converteix així novament en el punt neuràlgic de les activitats nàutiques d’oci a Cambrils.

 


Horari

dilluns a diumenge:

  • 09:30h - 13:30h
  • 15:30 - 19:00h

També et pot interessar...

Iniciació al Windsurf

Cursos de Vela Lleugera Club Nàutic Cambrils

CAIAC DE MAR curs

Cursos de Windsurf

18 - 27 de juny
La Mar de Tapes de Cambrils
Skip to content