Dada la situación actual, la Oficina de Turismo permanecerá cerrada hasta nuevo aviso. Para consultas, podéis dirigiros a tur@cambrils.org o al teléfono 977 792 307 de lunes a viernes de 9:30h a 13:30h. Lamentamos las molestias. El Patronato de Turismo no se hace responsable de los cambios que puedan haber en la AGENDA y las EXPERIENCIAS motivados por esta situación de incertidumbre. Donada la situació actual, l'Oficina de Turisme de Cambrils romandrà tancada fins anou avís. Per consultes, podeu dirigir-vos a tur@cambrils.org o al telèfon 977 792 307 de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Lamentem les molèsties. El Patronat de Turisme no es fa responsable dels canvis que hi puguin haver a l'AGENDA i les EXPERIÈNCIES motivats per aquesta situació d'incertesa. Due to the current situation, the Cambrils Tourism Office will remain closed until further notice. You can contact us by mail tur@cambrils.org or by phone 977 792 307, from Monday to Friday from 9:30h to 13;30h. Sorry for any inconveniences. The Cambrils Tourist Board is not responsible for any changes in the EVENTS or WHAT TO DO due to the current situation of uncertainty. Compte tenu de la situation actuelle, l'Office de Tourisme de Cambrils restera fermé jusqu'à nouvel ordre. Vous pouvez contacter avec nous par mail tur@cambrils.org or par téléphone 977 792 307 de lundi à vendredi de 9:30h a 13:30h. Désolé pour le dérangement. L'Office de Tourisme n'est pas responsable des éventuelles modifications de l'AGENDA ou À FAIRE à cause de la situation actuelle d'incertitude.
+34 977 792 307
El tiempo - Tutiempo.net

Activitats al Mar&Familia&Camping La Llosa Cambrils

camí de les lloses, 1 43850 Cambrils (0)
des de/per persona705.00
  • Escapades
  • Nàutiques

Descripció

Et proposem que visquis el mar i gaudeixis d’activitats per a compartir-les amb la família. Us allotjareu durant una setmana a un bungalow de fusta al càmping la Llosa i podreu gaudir d’activitat nàutica i gaudir les platges de Cambrils.

El primer dia trepitjarem la platja per fer una multiactivitat que inclou bateig de catamarà tipus Hobie Cat amb recorregut davant les platges Cambrils; una classe amb monitor de pàdel surf o caiac (a escollir) i una sortida de banana (ski bus).

El segon dia ens relaxarem navegant en un creuer turístic. Partirem del port de Cambrils per desplaçar-nos fins a Salou. Podrem desembarcar, visitar la capital de la Costa Daurada i tornar a Cambrils també per mar.

Preu per famílies de 4.

No inclou Taxa Turística. Inclou les activitats. Estades de 7 nits, de dissabte a dissabte