El meu racó favorit

El Patronat de Turisme de Cambrils us convidem a participar en el concurs d’Instagram “El meu racó favorit de Cambrils”.

Participar és molt senzill, només hauràs de pujar fotografies a Instagram dels teus racons favorits de Cambrils amb els hashtags #mirinconfavorito i #mirinconfavoritodecambrils. Tots podeu participar, l’únic requisit és que les vostres fotos estiguin fetes a Cambrils o hi facin referència.

També tingueu present que el text de la descripció de la imatge formarà part de l’obra i el jurat pot tenir-ho en compte a l’hora d’escollir els treballs guanyadors. El format i l’extensió del text és lliure i es permet la inclusió d’emoticones.

A més, participar té premi! Un primer premi de 200 € i un segon de 100 €. Les vostres fotografies competiran, juntament amb les instantànies de tot el país, pels premis nacionals d’ “El meu racó favorit”, que busquen reconèixer les millors imatges de tota la geografia espanyola.

El concurs de “El meu racó favorit de Cambrils” estarà obert fins al dia 10 de setembre de 2023. Els premis en l’àmbit local es donaran a conèixer el 15 de setembre i els guanyadors nacionals es publicaran el 27 de setembre, coincidint amb el Dia Mundial del Turisme.

Vols participar? segueix aquestes instruccions: Pren una instantània amb un telèfon mòbil (encara que s’accepten imatges preses amb qualsevol dispositiu), puja-la a la xarxa social Instagram amb els hashtags #mirinconfavorito i #mirinconfavoritodecambrils i omple, tantes vegades com fotos presentin, el següent formulari d’inscripció.

Pots consultar aquí les bases del concurs.

El text de la descripció de la imatge formarà part de l’obra i el jurat pot tenir-ho en compte a l’hora d’escollir els treballs guanyadors. El format i l’extensió del text és lliure i es permet la inclusió d’emoticones. Podran participar totes les persones que ho desitgin, l’únic requisit és que l’obra presentada estigui realitzada a la localitat o hi faci referència.