Cambrils, ple de sabor durant tot l’any

Tastets de Cambrils durant els 365 dies de l’any, la capital gastronòmica de la Costa Daurada t’ha preparat un calendari amb les nostres nou jornades dedicades als millors productes i plats de la nostra gastronomia. Vinguis el mes que vinguis, sempre hi haurà què tastar!

La terra i el mar han fet que Cambrils tingui una amplia oferta culinària perfecta pels visitants amb els paladars més exigents. (https://cambrils-turisme.com/gastronomia/?lang=es). Aixi doncs,  el calendari gastronòmic comença el seu recorregut per les nostres reconegudes galeres; el mes de febrer inicia els esdeveniments culinaris amb Jornades de la Galera i de la Cuina Marinera. Una perfecta ocasió per provar aquest crustaci al seu punt òptim, perquè durant aquest mes –segons la tradició marinera– és l’ideal pel seu gust i tamany.

A més de destacar aquest i altres productes com poden ser la Carchofa, l’Oli d’Oliva Verge Extra Mestral i el Romesco, les Jornades Gastronòmiques del nostre calendari també inclouen menús exclusius que només serveixen durant els dies de les mateixes, per això et recomanem que aprofitis i reservis el teu allotjament en Cambrils per coincidir amb les nostres festes culinàries.

Així, els nostres chefs intentaran superar la seva creativitat cada any amb nous plats dedicats exclusivament per aquests esdeveniments. Grans exemples són les Jornades Gastronòmiques dels Fideus Rossos, un dels plats més tradicionals i que forma part del ranxo mariner a les barques de Cambrils; les Jornades del Calamar que es celebren els mesos de setembre i octubre, i la Fira del Vi, on es reuneixen més de 25 bodegues de las D.O de la zona –aquest esdeveniment es celebra a prop del passeig marítim de Cambrils, al Parc del Pescador.

Per que si alguna cosa té la cuina cambrilenca és creativitat.  Així ho demostren el concurs la Mar de Tapes de Cambrils, on una trentena de restaurants ofereixen diverses tapes er aconseguir el desitjat títol de la millor tapa, o el concurs de la Mar als Fogons, on els joves cuiners que estudien a la Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils posen a prova els seus coneixements, creant receptes pròpies que tinguin la galera com a protagonista.

Tot i que creguis que Cambrils pot ser una petita ciutat, en cap altre lloc podràs trobar aquesta deliciosa varietat de gastronomia que t’ofereix el millor de la terra i el mar . A més, si ets d’aquells  que busquen , ‘el millor del millor’ et recomanem que tastis la cuina de avantguarda que  trobaràs aquí –Cambrils conta amb dos restaurants amb estrella Michelin i tres sols Repsol al barri marítim—. Bon profit!