Cambrils i vi, una combinació perfecta

Atenció enoturistes! Si esteu de visita a Cambrils, teniu una cita perfecta per vosaltres.  L’11 d’ octubre comença la desena edició de ‘Cambrils, entrada al país del vi’ al Parc del Pescador, una oportunitat de conèixer els millors cellers del territori (que aquest any són més de 25) i tastar els excel·lents vins D.O a la vora del mar.

Si estàs buscant allotjament a Cambrils, no ho deixis pel darrer moment. Molts són els turistes que fan coincidir la seva visita a Cambrils amb aquesta mostra enogastronòmica de la capital gastronòmica de la Costa Daurada que destaca els productes de Km 0. Per a que no et perdis cap detall, aquí tens tres consells essencials:

  1. Millor en família

Cambrils és un paradís per a les famílies. A la nostra ciutat trobaràs un ambient tranquil, amb molt d’encant i espais que s’adapten a les necessitats de les famílies. I a la nostra cultura vinícola seguim els mateixos principis… per això, des de el mateix dia de l’inauguració, trobaràs activitats que podràs fer amb els més petits de casa. Perquè no hi fa res quan, com… només amb qui.

  1. No et quedis només amb una copa, fes tastets

A vegades passa que no trobes el teu vi a la primera. Per això et recomanem que tastis  vins de més d’un celler. Cadascú té aquells detalls que el fan diferent de la resta. A més,  amb el  nostre sistema de ‘glups’ i ‘nyams’, trobaràs aquella opció que et sigui més convenient. Aquí vens a gaudir de la nostra gastronomia i els nostres vins. Entre les vuit D.O que es reuniran, de ben segur que trobes el teu vi a la Costa de Cambrils.

  1. Cuina saludable i maridatges excepcionals

A Cambrils creiem en les jornades 360º. Aquelles que no només t’ofereixen una activitat. Per això, any rere any treballem per incloure una oferta variada i apta pels nostres visitants. En aquest cas, si vens amb els més petits, a més de les degustacions, també podreu conèixer la cuina saludable amb un èmfasi especial en el raïm i es seu paper en la dieta mediterrània.

Per altra banda, aquells amants dels fotogrames podran assistir a una sessió de cinema on després de la pel·lícula, el vi convidarà al debat entre els assistents doncs en una copa de vi s’amaguen els millors pensaments.

Així no et quedaràs només amb la fira de Cambrils… segur que la nostra ciutat et convencerà per a que surtis a passejar pel port de Cambrils o el passeig marítim. Fins i tot et recomanem que facis una ullada a la resta del nostre web, per que a més d’una degustació boníssima, t’emportis un record inesborrable de la nostra ciutat i els seus llocs d’interès. T’animes?